Õunapüree

Õunapüree on maitsev ja lihtne valmistada, suurepärane pudru või jogurti juurde. Külmuta portsjonitena ja võta välja, kui soovid.

2 purki

PT55M

umbes 50 minutit

Hinne (36 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

1 kg südamikuta õunu
170-250 g Dansukkeri kristallsuhkrut
70 g vett
1 1/2 sidruni mahl

Juhised

Koori ja eemalda õuntelt südamikud ning lõika õunad tükkideks. Pane need kastrulisse koos suhkru ja veega ning vala peale sidrunimahl.

Keeda madalal kuumusel, eemaldades vaht ja lase õuntel podiseda umbes 20 minutit, aeg-ajalt segades. Suru õunad püreeks.

Vala steriliseeritud purkidesse ja kaaneta. Hoia jahedas.

Nipp!
Kuna see retsept ei sisalda säilitusaineid, külmuta ülejäägid. Pane õunapüree väikestesse purkidesse, et saaksid vajadusel väikese portsjoni välja võtta.

Nipp!
Selles retseptis kasutatava suhkru kogus sõltub sellest, kui magusad õunad on.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.