Koostisosad
Taigen
4 munakollast
170 g Dansukkeri ökosuhkrut
225 g nisujahu
15 g küpsetuspulbrit
210 g toasooja võid
Suurem näputäis soola
Mustsõstramoos
125 g mustsõstraid
85 g Dansukkeri ökosuhkrut
Juhised
1. Vahustage munakollased suhkruga.
2. Sõeluge kokku jahu ja küpsetuspulber, lisage munavaht ja mudige muredaks taignaks.
3. Lisage või ja lõpuks ka sool.
4. Jaotage taigen 14ks tükiks ja veeretage tükkidest pallid. Asetage taignapallid külmikusse tahenema.
5. Laduge pallid võiga määritud muffinipannile ja küpsetage 160°C juures u. 25 minutit.
6. Vajutage igasse küpsisesse umbes 1 cm sügavune lohk (näiteks napsuklaasi põhja abil).
7. Mustsõstramoos: keetke mustsõstraid suhkruga kuni marjad on katki keenud ja moos on veidi paksenenud, umbes 10 minutit keskmisel kuumusel. Mustsõstrad sisaldavad palju pektiini, mistõttu moos pakseneb jahtudes veel edasi.
8. Kallutage küpsised muffinivormist välja ja täitke lohud moosiga. Serveerida võib jahtunult niisama või leigelt vanillijäätisega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.