Koostisosad
Taimne besee
150 ml kikerherne keeduvedelikku (või konservivedelikku)
170 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
3 g Dansukkeri vanillisuhkrut
25 g maisitärklist
Mustikavaht
200 g mustikaid
140 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
300 ml taimset koort
Juhised
Kuumutage ahi 100 °C kraadini.
Nõrutage kikerherned (vaja on ainult vedelikku). Vahustage vedelik kergelt ning jätkake vähehaaval suhkrut lisades vahustamist kuni vaht on tugev. Lisage õrnalt segades vanillisuhkur ja maisitärklis. Pritsige taignast küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 8 ümarat kooki.
Küpsetage ahju alumisel siinil u. 2 tundi. Lülitage ahi välja ja jätke koogid avatud uksega ahjus jahtuma.
Vahu valmistamiseks valage mustikad ja tarretisesuhkur kastrulisse kuumutage keemiseni ja keetke madalal kuumusel umbes 1 minut. Asetage paariks tunniks külmikusse jahtuma.
Vahustage koor ja lisage vähehaaval jahtunud mustikasegu, segage ühtlaseks vahuks. Säilitage serveerimiseni külmikus vispeldage enne serveerimist kergelt läbi.
Tõstke igale koogile vahumütsike, vajadusel lõigake selle tarbeks koogi keskele lohk.
Hüva nõu! Kui soovid mitte-vegan Pavlovaid kasuta beseetaignaks 4 munavalget, 300 ml suhkrut, 1 tl vanillisuhkrut ja 1 spl maisitärklist ning vahu jaoks tavalist vahukoort.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.