Koostisosad
Taimne besee
150 ml kikerherne keeduvedelikku (või konservivedelikku)
170 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
3 g Dansukkeri vanillisuhkrut
25 g maisitärklist
Mustikavaht
200 g mustikaid
140 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
300 ml taimset koort
Juhised
Kuumutage ahi 100 °C kraadini.
Nõrutage kikerherned (vaja on ainult vedelikku). Vahustage vedelik kergelt ning jätkake vähehaaval suhkrut lisades vahustamist kuni vaht on tugev. Lisage õrnalt segades vanillisuhkur ja maisitärklis. Pritsige taignast küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 8 ümarat kooki.
Küpsetage ahju alumisel siinil u. 2 tundi. Lülitage ahi välja ja jätke koogid avatud uksega ahjus jahtuma.
Vahu valmistamiseks valage mustikad ja tarretisesuhkur kastrulisse kuumutage keemiseni ja keetke madalal kuumusel umbes 1 minut. Asetage paariks tunniks külmikusse jahtuma.
Vahustage koor ja lisage vähehaaval jahtunud mustikasegu, segage ühtlaseks vahuks. Säilitage serveerimiseni külmikus vispeldage enne serveerimist kergelt läbi.
Tõstke igale koogile vahumütsike, vajadusel lõigake selle tarbeks koogi keskele lohk.
Hüva nõu! Kui soovid mitte-vegan Pavlovaid kasuta beseetaignaks 4 munavalget, 300 ml suhkrut, 1 tl vanillisuhkrut ja 1 spl maisitärklist ning vahu jaoks tavalist vahukoort.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.