Koostisosad
200 g toasooja võid
1 ½ dl Dansukkeri Demerara suhkrut
1 spl Dansukkeri kaneelisuhkrut
1 muna
3 dl nisujahu
1 dl rukkijahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis
1 l mustikaid (soovi korral asendage osa marjadest vaarikatega)
2 dl Dansukkeri moosisuhkrut või marmelaadisuhkrut
1 spl kartulijahu
Pealepuistamiseks
Dansukkeri tuhksuhkrut
Juhised
Alustage täidise valmistamisest. Selleks valage kõik täidise koostisained keedunõusse ja kuumutage keemiseni. Jätke jahtuma.
Segage omavahel toasoe või ning suhkur. Lisage muna ja omavahel segatud küpsetuspulber ning nisu- ja rukkijahu. Asetage taigen u. veerand tunniks külmikusse. Seejärel suruge ca 2/3 taignast pirukavormi põhja ja külgedele. Rullige viimane kolmandik taignast toidukile vahel õhukeseks “pirukakaaneks”.
Valage mustikakissell pirukavormi ja katke “taignakaanega”. Torkige kaane sisse kahvliga mõned augud ja küpsetage pirukat 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni piruka pealispind on kaunilt kuldne ja pirukas ise valmis. Laske veidi jahtuda ning puistake üle tuhksuhkruga. Serveerige näiteks vaniljejäätisega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Külma ilma joogid
Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.