Mustikapai

Hinne (0 tk)

Koostisosad

200 g toasooja võid 
1 ½ dl Dansukkeri Demerara suhkrut
1 spl Dansukkeri kaneelisuhkrut
1 muna
3 dl nisujahu
1 dl rukkijahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis
1 l mustikaid (soovi korral asendage osa marjadest vaarikatega)
2 dl Dansukkeri moosisuhkrut või marmelaadisuhkrut
1 spl kartulijahu

Pealepuistamiseks
Dansukkeri tuhksuhkrut

Juhised

Alustage täidise valmistamisest. Selleks valage kõik täidise koostisained keedunõusse ja kuumutage keemiseni. Jätke jahtuma.

Segage omavahel toasoe või ning suhkur. Lisage muna ja omavahel segatud küpsetuspulber ning nisu- ja rukkijahu. Asetage taigen u. veerand tunniks külmikusse. Seejärel suruge ca 2/3 taignast pirukavormi põhja ja külgedele. Rullige viimane kolmandik taignast toidukile vahel õhukeseks “pirukakaaneks”.

Valage mustikakissell pirukavormi ja katke “taignakaanega”. Torkige kaane sisse kahvliga mõned augud ja küpsetage pirukat 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni piruka pealispind on kaunilt kuldne ja pirukas ise valmis. Laske veidi jahtuda ning puistake üle tuhksuhkruga. Serveerige näiteks vaniljejäätisega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.