Koostisosad
100 g Dansukkeri Tuhksuhkrut
1 muna
1 apelsini riivitud koor
15 ml kohvikoort
250 g nisujahu
Täidis
1 pakk šokolaadi-pähklimassi
Kaunistamiseks:
Dansukkeri Tuhksuhkrut
Juhised
Kloppige või suhkruga heledaks vahuks. Lisage muna, apelsini riivitud koor ja kohvikoor. Segage vähehaaval juurde jahu. Asetage taigen kreemipritsi ning pritsige läbi tähekujulise pritsiotsiku küpsetuspaberile u. 60 küpsist. Asetage pooleks tunniks külma. Asetage küpsised koos paberige ahjuplaadile ning küpsetage ahju keskmises osas veidi alla 175°C kraadi juures u. 10 minutit. Jätke restile jahtuma. Kleepige küpsised šokolaadi-pähklimassi abil paarikaupa kokku. Puistake enne serveeimist üle vähese tuhksuhkruga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.