Mooniseemnetega sidruniunelmad

u. 50 tk

PT40M

40 minutit

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

100 g toasooja võid
250 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
3 g Dansukkeri vanillisuhkrut
100 ml neutraalse maitsega õli
5 g põdrasarvesoola (ammooniumkarbonaat)
240 g nisujahu
1 sidruni riivitud koor
12 g mooniseemneid

Juhised

Eelkuumutage ahi 150°C kraadini.

Segage omavahel või, suhkur ja vanillisuhkur. Lisage vähehaaval õli.

Segage põdrasarvesool vähese jahuga ja lisage taignasse. Lisage taignale ülejäänud jahu ja sõtkuge ühtlaseks.

Lisage sidrunikoor ja mooniseemned ning sõtkuge kõik hoolikalt segamini.

Jaotage taigen pooleks ja veeretage kaheks rulliks. Lõigake mõlemad rullid 25ks osaks ja veeretage osadest kuklid. Asetage kuklid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vajutage käega lapikuks.

Küpsetage ahju keskmisel siinil 20 minutit.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.