Martsipanist jõulupõrsad

u.10 põrsast

u. 1 tund

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Martsipan
7 g peedimahla
200 g mandlijahu
190 g Dansukkeri ökosuhkrut
1 munavalge
25-30 ml külma vett
15 ml rapsiõli
300 g Dansukkeri tuhksuhkrut

Juhised

1. Peedimahla saamiseks koorige ja riivige üks peet, suruge mahl välja ning asetage kõrvale.

2. Töödelge köögikombainis mandlijahu ja suhkur ühtlaseks seguks.

3. Lisage töötlemist jätkates munavalge, vesi, peedimahl ja õli, kaapige vahepeal nõu külgedelt segu massi nõu keskele, et kõik ühtlaselt läbi seguneks.

4. Lisage vähehaaval töötlemist jätkates tuhksuhkur, töödelge kuni moodustub pastataoline mass.

5. Vormige martsipanist teile sobiva kujuga põrsad, laske fantaasial lennata ja nautige protsessi!

6. AGA... kui peaksite soovima vormida üht suurt ja kolme väikest põrsast (nagu pildil), siis see käib nii: Jaotage martsipanimass kaheks võrdseks osaks ja üks nendest veel omakorda neljaks. Vormige suurest tükist suure põrsa keha ja väikestest suure põrsa pea ja kolm väikest põrsast. Näpistage igast “keha” tükist väike jupp ja vormige sellest sabad, siis kinnitage sabad kehade külge. Asetage suure põrsa keha serveerimisalusele veidi külili asendisse. Joonistage kehale nüri noa servaga voldid ja kintsu jooned, sättige väikeste põrsaste kehad suure kõhu alla. Nüüd vormige suure põrsa pea. Näpistage peast jupp martsipani ja vormige sellest kaks väikest pallikest ja ülejäänust pea, natuke nagu sellise ühest otsast lömmis pirni kujuga. Suruge pea kere külge, vajutage pallikesed lapikuks ja vormige neist kõrvad, suruge kõrvad pea ja keha ühenduskohta kahele poole pead. Asetage kaks valget kommi silmadeks ja neile kaks täppi šokolaadi pupillideks.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Kuum šokolaad

Külma ilma joogid

Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.