Marineeritud punane sibul tšilliga

Marineeritud punane sibul ja tšilli on väga head lisandid enamiku roogade juurde ning lisaks on neid väga lihtne ise teha. Muutke reede õhtu luksuslikuks ja kasutage marineeritud punast sibulat ja tšillit hamburgeris või tacodes.

1 purk

PT25M

25 minutit

Hinne (76 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

2 punast sibulat
1 tšillipipar
100 ml äädikat (12%)
180 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
300 ml vett

Juhised

Viilutage sibulad, hakkige tšilli ja valage mõlemad segiläbi puhtasse purki. Keetke äädikast, veest ja suhkrust marinaad (kuni suhkru sulamiseni), laske veidi jahtuda ning valage see sibula-tšilli segule. Asetage 1 tunniks külmikusse.

Säilitage jahedas.

Avamata purgid säilivad külmikus mõned kuud. Hoidistamisel jälgige alati hoolikalt hügieenireegleid, kasutage ainult puhtaid töövahendeid ja purke.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.