Marineeritud kõrvits

Kas kõrvitsa viljaliha on üle pärast selleaastase Halloweeni kõrvitsa valmitamist? Tehke kõrvits sisse! Meie sissetehtud kõrvitsa retsepti järgi tehtud hoidis sobib uluki-, veiseliha või tugevamaitselise juustuga.

u. 700 g

20 minutit

Hinne (36 tk)

Koostisosad

500 g tükeldatud kõrvitsa viljaliha

Marinaad
2 dl äädikat (12%)
4 dl vett
3 x 3 cm jupp ingverit, viiludeks lõigatud
1 pulk kaneelikoort
1 tl soola
10 nelgitera
1 tähtaniis
4 dl Dansukkeri Valget suhkrut

Juhised

Segage marinaadi koostisained keedunõus ning kuumutage keemiseni. Lisage kõrvitsatükid ning keetke madalal kuumusel 10 minutit. Tõstke kõrvitsatükid marinaadist välja ning paigutage puhastesse soojadesse purkidesse. Valage marinaad kõrvitsatükkidele nii, et kõik tükid oleks marinaadiga täielikult kaetud. Sulgege purgid, säilitage jahedas. Sobib serveerimiseks koos lihaga või väga küpse juustuga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.