Koostisosad
Marinaad
200 ml 12%-list äädikat
700 ml vett
Maitsesegu
125 g soola
200 g Dansukkeri Tuhksuhkrut
2 viilutatud sibulat
15 ml purustatud vürtspipart
15 ml purustatud valget pipart
5 käes purustatud loorberilehte
5 g jahvatatud ingverit
3 g jahvatatud nelki
Juhised
Peske ja puhastage heeringad, kuid ärge eemaldage selgroogu. Asetage heeringad suurde kaussi. Segage kokku marinaadi koostisained ja valage marinaad heeringatele. Asetage 24 tunniks külmikusse.
Tõstke heeringad marinaadist välja ja nõrutage. Segage kokku maitsesegu. Laduge heeringad purki kihiti maitseseguga. Asetage kõige ülemisele kihile raskus ning tõstke purk 5-6 päevaks külmkappi. Sobib nii võileiva peale kui keedukartuli kõrvale.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad
Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.