Koostisosad
300 g (u. 600 ml ) maasikaid
200 ml vett
90 g Dansukkeri kristallsuhkrut
75 g Dansukkeri glükoosisiirupit
u. 2 cm jupp riivitud ingverit
1 sidruni mahl ja riivitud koor
1 peotäis hakitud värsket piparmünti
Juhised
Puhastage ja tükeldage maasikad. Kuumutage vesi koos glükoosisiirupiga keemiseni ja lisage ingver, sidrunikoor ja –mahl. Lisage ¾ maasikatest ja keetke 5 minutit. Tõstke maasikad vedelikust välja ja suruge läbi sõela, jätke saadud püree jahtuma. Keedunõusse jäänud vedelikku keetke veel 10 minutit. Lisage maasikapüreele hakitud piparmünt ja segage juurde vedelik koos keetmata maasikatega. Valage segu jäätisevormidesse ja asetage vähemalt 3 tunniks sügavkülma.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.