Luksuslik banaanitäidisega pannkoogitort

4 inimesele

Hinne (13 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

3 dl vahukoort
3 muna, munavalged ja -kollased eraldatud
3 spl nisujahu
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1/4 ml soola

Täidis 1
200 g hakitud sarapuupähkleid
2 dl Dansukkeri tuhksuhkrut
1 dl rõõska koort

Täidis 2
3 dl vahukoort
2 dl kohupiima
1 dl Dansukkeri tuhksuhkrut
2–3 banaani

Kaunistamiseks
Dansukkeri tuhksuhkrut
Maasikaid

Küpsetamiseks võid või margariini

Juhised

Vahustage koor ja munavalged eraldi tugevaks vahuks. Segage munakollased vahustatud koorega. Segage kokku jahu, sool ja vanillisuhkur ning sõeluge kooresegusse. Lõpuks lisage ettevaatlikult segades munavaht. Küpsetage suured õhukesed pannkoogid ja laske jahtuda.

Täidis 1: Segage hakitud pähklid tuhksuhkru ja koorega.

Täidis 2: Vahustage vahukoor tuhksuhkruga tugevaks vahuks. Lisage kohupiim.

Viilutage banaanid. Määrige pannkookidele pähklitäidist, seejärel lisage banaaniviilud ja kohupiimakreem, asetage täidisele järgmine pannkook ja korrake. Kõige ülemisele pannkoogile puistake tuhksuhkrut ja kaunistage maasikatega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Vanilliruudud sõstardega

Küpsetamine suvemarjadega

Küpsetage suvemarjadega ja pakkuge peol midagi kodus valmistatut! Värskete hapukate marjadega täidetud pirukas või kook on ideaalne pärastlõunase kohvi juurde. Kasutage suviseid marju ja tähistage puhkust!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Laimikook vaarikakeerudega

Taevalik vaarikas

Meie taevalikud vaarikad oma magusa maitsega on ideaalsed küpsetistesse ja magustoitudesse ning need on meie jaoks sama iseenesest mõistetavad kui maasikad. Vaarikaid leiab nii aiast kui metsikult kasvamas. Kasutage vaarikaid kõigeks alates kodustest pirukatest kuni vaarikavõideni.

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.