Koostisosad
100 g võid või margariini
1 1/2 dl Dansukkeri kristallsuhkrut
1 muna
3 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Täidis
2 hapusid õunu
1/2 dl Dansukkeri heledat siirupit
1/2 dl vett
Katteks
1 sl Dansukkeri tuhksuhkrut
1 tl jahvatatud kaneeli
Juhised
Kuumuta ahi 175°C-ni.
Koori õunad, eemalda südamik ning lõika viiludeks. Keeda õunaviilud siirupis ja vees veidi pehmeks.
Sega rasvaine ja suhkur pehmeks massiks. Lisa muna.
Sega jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur ning lisa see võisegusse.
Suru 3/4 taignast küpsetusvormi. Aseta õunaviilud taignale. Rulli ülejäänud taigen ja lõika sealt ribad ning aseta ruudumustrina õunte peale.
Küpseta kooki ahju keskosas u. 30 min. Seejärel lase koogil jahtuda. Sega tuhksuhkur ja kaneel ning puista segu koogile. Serveeri näiteks vaniljejäätise või vahukoorega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.