Koostisosad
1 dl vahukoort
50 g võid või margariini
200 g kvaliteetset piimašokolaadi
100 g kvaliteetset tumedat šokolaadi
2 spl Cointreau likööri
1 laimi riivitud koor
Katteks
100 g jahvatatud mandleid
1 1/2 dl Dansukkeri Tuhksuhkrut
1 spl Dansukkeri Glükoosisiirupit
kollast ja rohelist toiduvärvi
25 g valget šokolaadi
Juhised
Peske laim hoolikalt puhtaks ning riivige koor.
Segage paksupõhjalises kastrulis koor rasvainega, lisage väikesteks tükkideks murtud šokolaad. Segage kuni šokolaad on sulanud. Lisage liköör ja riivitud laimi koor. Valage madalasse fooliumvormi ja jätke tahenema.
Segage jahvatatud mandlid tuhksuhkru ja glükoosisiirupiga. Jaotage segu kaheks võrdseks osaks ning värvige üks mass toiduvärvidega roheliseks ja teine kollaseks. Jaotage trühvlimass samuti kaheks võrdseks osaks, rullige värviline mandlimass sama suurteks ristkülikuteks ja asetage trühvlimassile, lõigake ruutudeks.
Asetage valge šokolaad kilest tordipritsi, siduge pritsi lahtine ots tugevalt sõlme. Hoidke pritsi kuumas vees kuni šokolaad sulab. Lõigake pritskotti ava ning pritsige trühvlid üle valge šokolaadiga. Säilitage jahedas.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.