Koostisosad
Taigen
250 g nisujahu
1 1/4 dl Dansukkeri valget suhkrut
1 spl Dansukkeri Vanillisuhkrut
Näputäis soola
125 g hakitud võid või margariini
2 munakollast
1 spl külma vett
Täidis
3 munavalget
Näputäis soola
1/2 dl Dansukker valget suhkrut
125 g toasooja võid või margariini
100 g jahvatatud mandleid
1 1/4 dl nisujahu
1 dl moosi
Kaunistamiseks
Dansukkeri Tuhksuhkrut
Juhised
Määrige 12 brioche’i vormi rasvainega. Segage taignakausis jahu, suhkrud, sool ja rasvaine kuni moodustub ühtlane puru. Lisage munakollased ja vesi ning sõtkuge taigen. Asetage taigen pooleks tunniks külma.
Kloppige munavalged koos soolaga tugevaks vahuks, lisage vahustamist jätkates suhkur. Segage juurde rasvaine, mandlijahu ning nisujahu.
Suruge taigen vormidesse. Lisage igasse vormi väike teelusikatäis moosi ning jaotage ka täidis vormidesse. Küpsetage ahju keskosas 175 °C kraadi juures (pöördõhu funktsiooniga ahju puhul 150 °C kraadi juures) umbes 30 minutit. Enne serveerimist puistake kergelt üle tuhksuhkruga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Külma ilma joogid
Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.
Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.