Koostisosad
24–48 kooritud krevetti, sõltuvalt suurusest
8 puitvarrast
Maitsevõi
150 g magedat võid
1/2 dl kuiva valget veini
1 laimi koor ja mahl
1 tl Dansukkeri Fariinsuhkrut
1 spl riivitud kollast sibulat
Serveerimiseks
laimi
peterselli või koriandrit
Juhised
Segage maitsevõi jaoks kokku või, vein, laim, fariinsuhkur ja sibul. Kasutage mikserit.
Torgake krevetid vardasse. Pintseldage neid maitsevõiga ja laske 1 tund külmkapis seista, misjärel grillige krevette kummaltki küljelt 1 minut.
Asetage krevetivardad soojadele taldrikutele koos ülejäänud maitsevõi, laimisektorite ja peterselli või koriandriga. Sööge kohe.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.