Koostisosad
2 pikka kurki
2 sibulat
1 punane paprika
1 hapukas õun
1 l vett
Marinaad
1 1/2 dl vett
3/4 dl puhast 24%-list äädikat või 1 1/2 dl 12%-list äädikat
4 dl Dansukkeri kristallsuhkrut (valget või pruuni)
1 spl soola
1 spl kollaseid sinepiseemneid
Juhised
Koorige sibulad. Loputage ülejäänud aedviljad ning õun. Eemaldage õunalt ja paprikalt südamikud. Tükeldage kõik kuubikuteks.
Asetage sibula- ja paprikakuubikud kuumakindlasse kaussi. Kuumutage vesi keema ja valage see sibula-paprikasegule. Jätke 10 minutiks seisma. Valage seejärel vesi ära ja laske aedviljadel nõrguda.
Segage kokku kõik marinaadi koostisained ja kuumutage keemiseni, seejärel lisage õuna- ja aedviljakuubikud ja keetke ilma kaaneta 10 minutit.
Valage soojadesse puhastesse purkidesse.
Avamata purgid säilivad külmikus mõned kuud. Hoidistamisel jälgige alati hoolikalt hügieenireegleid, kasutage ainult puhtaid töövahendeid ja purke.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.