Koostisosad
375 g Dansukkeri Valget suhkrut
100 ml Dansukkeri Heledat siirupit
200 ml vett
5 g jahvatatud ingverit
13 g jahvatatud kaneeli
3 g jahvatatud nelki
15 g soodat
u. 800 g nisujahu
Juhised
Sulatage või koos suhkru ja siirupiga paksupõhjalises kastrulis. Lisage vesi, vürtsid ja soodaga segatud jahu. Sõtkuge taigen jahuga ülepuistatud tööpinnal siledaks, asetage õhukindlasse karpi või toidukilesse ning hoidke üleöö külmkapis. Rullige taigen jahuga ülepuistatud tööpinnal lahti ning lõigake piparkoogivormide abil erinevad kujundid. Küpsetage ahju keskmises osas 200°C kraadi juures u. 6 minutit.
Selleks, et veelgi krõbedamaid piparkooke saada, kloppige või sulatamise asemel suhkruga vahule.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.