Koostisosad
100 g tükeldatud rohelist sparglit
1 purk soolvees vähisabasid (170 g)
200 g kooritud krevette (70-90 tk)
2 peeneks hakitud šalottsibulat
25 g võid
2 dl risotoriisi
5 dl vett
2 spl juurviljamaitselist puljongifondi
2 dl valget veini
2 dl riivitud kõva küpset juustu
1 purustatud küüslaugu küüs
1 tl Dansukkeri fariinsuhkrut
1/4 dl hakitud tilli
6 poolitatud kirsstomatit
Kaste
1 dl väherasvast hapukoort
2 spl tomatipüreed
2-3 tl Dansukkeri tuhksuhkrut
Juhised
Segage kokku kastme koostisained ning jätke kuni serveerimiseni külmkappi.
Asetage sparglitükid mõneks hetkeks soolaga maitsestatud keevasse vette, nõrutage. Nõrutage vähisabad. Pradige sibul paksupõhjalises kastrulis kergelt võiga läbi. Lisage riis ning praadige pidevalt segades läbi. Lisage vein ning keetke madalal kuumusel, kuni vein on riisi sisse imbunud. Segage vesi ja puljongifond. Valage riisile 1-2 dl puljongit, jätkake keetmist aeg-ajalt segades. Lisage puljongit vastavalt sellele, kuidas riis paisudes vedelikku sisse imab (kuivaks ei tohi jääda). Jätkake, kuni kogu puljong on risotosse imbunud. Lisage juust ja küüslauk ning segage hoolikalt läbi. Lisage spargel, puhastatud krevetid ning till. Serveerimisel kaunistage poolitatud tomatitega. Serveerige soojalt.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.