Kõrvitsa carpaccio

u. 4 portsjonit

Hinne (2 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad



400 g puhastatud kõrvitsat
50 g võid või margariini
3/4 dl vett
3/4 dl valge veini äädikat
3/4 dl Dansukkeri Demerara suhkrut
1 spl riivitud värsket ingverit
2 oksa oreganot
200 g feta juustu
50 g sarapuu pähkleid

Juhised

Viilutage kõrvits õhukesteks viiludeks. Sulatage rasvaine pannil. Lisage vesi, äädikas, suhkur, ingver ning oregano. Lisage kõrvitsaviilud marinaadile ning keetke kuni kõrvits on peaaegu pehme. Tõstke kõrvitsaviilud 4-le taldrikule. Hakkige pähklid ning röstige need kuival pannil kergelt läbi. Puistake pähklid ning murendage feta juust kõrvitsaviiludele. Piserdage üle marinaadiga. Serveerige värske saiaga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.