Kooreiiris

Kreemjas iiris, mis viib keele alla igal iirisefännil. Seda kommi on kodus lihtne valmistada ja see on mõnus amps nädalavahetusel patustamiseks.

u 45

45 min

Hinne (0 tk)

Koostisosad

100 g võid
200 ml vahukoort
300 g Dansukkeri ökosuhkrut
140 g Dansukkeri heledat siirupit
40 g Dansukkeri glükoosisiirupit

Juhised

Sega kõik koostisained paksupõhjalises kastrulis ja keeda, kuni segu saavutab temperatuuri 125 ˚C. Kontrollimiseks võid tilgutada veidi segu külma vette ja testida konsistentsi.

Pintselda umbes 18 x 25 cm vorm õliga üle ja vala sinna iirisesegu. Lase 24 tundi tarduda. Lõika iiris tükkideks ja mähi rasvakindlasse paberisse või tsellofaani.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.