Kooreiiris

Kreemjas iiris, mis viib keele alla igal iirisefännil. Seda kommi on kodus lihtne valmistada ja see on mõnus amps nädalavahetusel patustamiseks.

u 45

PT40M

45 min

Hinne (147 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

100 g võid
200 ml vahukoort
300 g Dansukkeri ökosuhkrut
140 g Dansukkeri heledat siirupit
40 g Dansukkeri glükoosisiirupit

Juhised

Sega kõik koostisained paksupõhjalises kastrulis ja keeda, kuni segu saavutab temperatuuri 125 ˚C. Kontrollimiseks võid tilgutada veidi segu külma vette ja testida konsistentsi.

Pintselda umbes 18 x 25 cm vorm õliga üle ja vala sinna iirisesegu. Lase 24 tundi tarduda. Lõika iiris tükkideks ja mähi rasvakindlasse paberisse või tsellofaani.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Marineeritud kurgid

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjavormid

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.