Konjakitrühvliga brownie-kook

ca 20 tükki

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

200 g võid või margariini
200 g tumedat šokolaadi
2 dl Dansukkeri Tumedat Muscovado Suhkrut
2 tl Dansukkeri Vanillsuhkrut
4 muna
2½ dl nisujahu
½ tl küpsetuspulbrit
300 g pähklisegu

Trühvel
200 g tumedat šokolaadi
1½ dl vahukoort
2 spl Dansukkeri Tumedat Muscovado Suhkrut
25 g võid või margariini
3 spl konjakit

Juhised

Määrige 24 cm diameetriga lahtikäiv vorm. Röstige pähklid kuival praepannil. Vajadusel hõõruge kestad käterätiga maha. Hakkige pähklid jämedalt.

Sulatage rasvaine kastrulis madalal kuumusel. Murdke šokolaad tükkideks ja pange sulanud rasvainesse. Liigutage, kuni šokolaad on sulanud. Võtke kastrul tulelt. Segage sisse muscovado suhkur ja vanillsuhkur. Segage juurde jahu, küpsetuspulber ja hakitud pähklid. Lisage ükshaaval munad. Valage tainas vormi ja küpsetage ahju alumises osas 200 °C juures umbes 20 minutit. Kook peab keskelt olema veidi nätske. Laske jahtuda.

Segage ja kuumutage koor ning muscovado suhkur. Murdke šokolaaditükid kooresegusse ning liigutage, kuni need on sulanud. Segage sisse rasvaine. Lisage konjak. Laske pisut tarduda enne, kui silute või pritsite selle koogile. Säilitage külmkapis. Brownie-kooki tuleks nautida väikeste tükkidena.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.