Klassikaline pohlamoos

2 purki

25 minutit

Hinne (30 tk)

Koostisosad

1 kg pohli
1/2 kg Dansukkeri moosisuhkrut
50 ml vett
Maitsestamiseks
Peotäis hakitud rosmariini

Juhised

Loputage ja puhastage marjad. Valage marjad koos vee ja moosisuhkruga potti. Lisage rosmariin.

Keetke 3-4 minutit.

Eemaldage vaht. Valage moos soojadesse puhastesse purkidesse, kaanetage purgid ja säilitage jahedas.

NB! Serveerige lisaks verivorstile näiteks ka juustu kõrvale.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.