Koostisosad
1 kg kirsse
600 ml vett
600 g Dansukkeri Demerara suhkrut 1 liitri vedeliku kohta
Juhised
Loputage kirsid ning asetage need keedunõusse. Lisage vesi, katke nõu kaanega ning keetke 5 minutit. Suruge marjad katki ning keetke veel 5 minutit. Kurnake vedelik läbi marliriide (laske u. 30 minutit nõrguda). Loputage keedunõu, mõõtke vedeliku kogus ning valage tagasi keedunõusse. Laske uuesti keema tõusta, lisage suhkur ja keetke 2 minutit. Valage soojadesse steriliseeritud pudelitesse. Sulgege õhukindlalt ning säilitage külmikus.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.