Kirsikissell kaneelivahukoorega

6 sööjale

Hinne (5 tk)

Koostisosad

1/2–1 l kirsse
1/2 l vett
2 dl punast veini
2 kaneelikoort
2 dl Dansukkeri Demerara suhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 spl kartulitärklist

2 dl vahukoort
1 tl jahvatatud kaneeli
2 tl Dansukkeri tuhksuhkrut

Juhised

Loputage kirsid ja eemaldage kivid.

Segage omavahel keedunõus vein, vesi, Demerara suhkur, kaneelikoor ja kirsid. Kuumutage keemiseni ja laske madalal kuumusel u. 5 minutit haududa. Segage kartulitärklis tilga külma veega ja lisage see kuumale vedelikule. Lõpuks lisage vanillisuhkur. Tõstke keedunõu pliidilt ja laske jahtuda.

Kurnake vedelik (kirsid sobivad koos jäätisega maiustamiseks). Vahustage koor koos kaneeliga tihedaks vahuks. Serveerimisel asetage kisselli pinnale kaneelivahupall.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Pühadehõngulised küpsetised

Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.

Jõulumaiustused

Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.

Jõuluküpsised

Jõuluküpsised on midagi palju enamat kui piparkoogid! Klassikalised jõulukujundusega küpsised sobivad ideaalselt lauale jõulu toidu juurde või väikeseks jõulukingituseks armsale inimesele.

Kõige maitsvam jõulupakk

Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?

Jõuluhõngulised magustoidud

Talveaeg lõhnab apelsinide ja safrani järele. Need lõhnad jutustavad sellest, et leidub kohti, kus ei ole sama pime ja külm nagu siin Põhjamaal.

Jõulujoogid

Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.