Koostisosad
1/2–1 l kirsse
1/2 l vett
2 dl punast veini
2 kaneelikoort
2 dl Dansukkeri Demerara suhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 spl kartulitärklist
2 dl vahukoort
1 tl jahvatatud kaneeli
2 tl Dansukkeri tuhksuhkrut
Juhised
Loputage kirsid ja eemaldage kivid.
Segage omavahel keedunõus vein, vesi, Demerara suhkur, kaneelikoor ja kirsid. Kuumutage keemiseni ja laske madalal kuumusel u. 5 minutit haududa. Segage kartulitärklis tilga külma veega ja lisage see kuumale vedelikule. Lõpuks lisage vanillisuhkur. Tõstke keedunõu pliidilt ja laske jahtuda.
Kurnake vedelik (kirsid sobivad koos jäätisega maiustamiseks). Vahustage koor koos kaneeliga tihedaks vahuks. Serveerimisel asetage kisselli pinnale kaneelivahupall.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Hõrgutavad pühad
Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi. Ilmselt on mõnda asja mõistlik kohe alguses üks ports rohkem teha, sest siis on külmkapist pühade alguseks ehk veel midagi võtta.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.