Kiirchurrod sidrunikreemiga

Churros on Hispaania küpsetis, mis meenutab maitselt sõõrikut. Neid churrose küpsetisi saab valmistada kiirelt ja lihtsalt. Serveerige koos mõnusa värske sidrunikreemiga.

6 klaasitäit

PT55M

1 tund

Hinne (72 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Vaarikatarretis
200 g vaarikaid
200 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi

Sidrunikreem
300 ml crème fraîched
200 ml toorjuustu
4 1/2 spl Dansukkeri tuhksuhkrut
1/2 sidruni mahl

Churrod
5 viilu valget röstsaia
100 g sulavõid
95 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
3 tl jahvatatud kaneeli

Kaunistamiseks
1/2 sidruni koor

Juhised

Eelsoojendage ahi 175°C-ni.

Alustuseks segage potis vaarikad tarretisesuhkruga ja keetke 1 minut. Laske veidi jahtuda ja asetage külmkappi tarretuma.

Järgmiseks segage omavahel sidrunikreemi koostisosad ja asetage samuti külma.

Rullige röstsaia viilud taignarulliga õhukeseks ja eemaldage koorikud. Pintseldage viile mõlemalt poolt sulavõiga ning lõigake iga viil neljaks võrdse pikkusega pulgaks. Küpsetage viile ahjus u. 15-20 minutit.

Vahepeal segage omavahel kaneel ja suhkur. Tõstke churrod ahjust välja ja kastke kohe igast küljest kaneelisegusse. Laske jahtuda.

Tõstke 6 klaasi veidi vaarikatarretist, jaotage sidrunikreem võrdselt klaaside vahel ja tõstke kõige peale igasse klaasi veel veidi tarretist. Riivige klaasidesse veidi sidrunikoort ja serveerige koos churrodega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.