Koostisosad
Vaarikatarretis
200 g vaarikaid
200 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
Sidrunikreem
300 ml crème fraîched
200 ml toorjuustu
4 1/2 spl Dansukkeri tuhksuhkrut
1/2 sidruni mahl
Churrod
5 viilu valget röstsaia
100 g sulavõid
95 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
3 tl jahvatatud kaneeli
Kaunistamiseks
1/2 sidruni koor
Juhised
Eelsoojendage ahi 175°C-ni.
Alustuseks segage potis vaarikad tarretisesuhkruga ja keetke 1 minut. Laske veidi jahtuda ja asetage külmkappi tarretuma.
Järgmiseks segage omavahel sidrunikreemi koostisosad ja asetage samuti külma.
Rullige röstsaia viilud taignarulliga õhukeseks ja eemaldage koorikud. Pintseldage viile mõlemalt poolt sulavõiga ning lõigake iga viil neljaks võrdse pikkusega pulgaks. Küpsetage viile ahjus u. 15-20 minutit.
Vahepeal segage omavahel kaneel ja suhkur. Tõstke churrod ahjust välja ja kastke kohe igast küljest kaneelisegusse. Laske jahtuda.
Tõstke 6 klaasi veidi vaarikatarretist, jaotage sidrunikreem võrdselt klaaside vahel ja tõstke kõige peale igasse klaasi veel veidi tarretist. Riivige klaasidesse veidi sidrunikoort ja serveerige koos churrodega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.