Karukäpad

u. 24 tk

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

150 g võid või margariini
200 ml Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
3 muna
200 ml nisujahu
50 g mandlijahu
2 spl kakaopulbrit
2 spl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
Madeleine küpsiste pann
Võid või margariini vormi määrimiseks

Kaunistamiseks
120 g tumedat šokolaadi
50 g poolitatud mandleid või piiniaseemneid

Juhised

Hõõruge rasvaine suhkruga ühtlaseks massiks. Lisage ükshaaval munad. Segage omavahel ülejäänud koostisained ning lisage vähehaaval taignale. Määrige küpsetuspann rasvainega ning pritsige taigen vormidesse. Küpsetage ahju keskmisel siinil 175 °C kraadi juures, pöördõhuga ahju puhul 150 °C kraadi juures, umbes 18 minutit. Kummutage küpsised vormist välja ning jätke restile jahtuma.

Asetage šokolaad plastikust pritskotti ning sulatage mikrolaineahjus või kuumas vees. Pritsige küpsised šokolaadiga üle ning asetage mandlipoolikud või piiniaseemned küünteks.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Marineeritud kurgid

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjavormid

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.