Jõulusangria

Sangria on suurepäraselt värskendav suvejook, kuid see maitseb imehästi ka talvel. Pakkuge jõulusangriat enne jõulupidu või jõululõunat. Serveerige pidulikes klaasides ning lisage peensuhkrut ja jahvatatud kaneeli.

u. 1.5 liitrit

PT25M

30 minutit

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

2 apelsini mahl (u. 200 ml)
500 ml punast veini
500 ml hõõgveini
3 pulka kaneelikoort
3 spl Dansukkeri tumedat Muscovado suhkrut
2 apelsini
1/2 greipfruuti
1/2 granaatõuna
1/2 l mineraalvett
jääd

Klaasi kaunistamiseks
Apelsin
2 spl Dansukkeri kristallsuhkrut
1 spl jahvatatud kaneeli

Juhised

Segage värskelt pressitud apelsinimahl suures kannus punase veini, hõõgveini, kaneelikoore ja Muscovado suhkruga.

Peske ja viilutage apelsinid ja greipfruudid õhukesteks viiludeks, valage viilud  samuti kannu, lisage granaatõunaseemned ning jätke u. 30 minutiks maitsestuma.

Segage omavahel suhkur ja kaneel ning kaunistage joogiklaaside servad niisutades klaasiserva apelsiniviiluga, kastes seejärel klaasi suhkru-kaneeli segusse.

Valage mineraalvesi ja jää vahetult enne serveerimist veinikannu, jaotage sangria kaunistatud klaasidesse ning serveerige.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Vanilliruudud sõstardega

Küpsetamine suvemarjadega

Küpsetage suvemarjadega ja pakkuge peol midagi kodus valmistatut! Värskete hapukate marjadega täidetud pirukas või kook on ideaalne pärastlõunase kohvi juurde. Kasutage suviseid marju ja tähistage puhkust!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Laimikook vaarikakeerudega

Taevalik vaarikas

Meie taevalikud vaarikad oma magusa maitsega on ideaalsed küpsetistesse ja magustoitudesse ning need on meie jaoks sama iseenesest mõistetavad kui maasikad. Vaarikaid leiab nii aiast kui metsikult kasvamas. Kasutage vaarikaid kõigeks alates kodustest pirukatest kuni vaarikavõideni.

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.