Jõulupuu mudakook

Jõulupuu mudakook, tore, lihtne ja ilus maiustus. Valmista maitsev mudakook ja kaunista see piparmündikommipulkade, kreemi ja kommipuruga.

6 lõiku

u 1 tund

Hinne (0 tk)

Koostisosad

150 g võid
75 g tumedat või piimašokolaadi
150 g Dansukkeri fariinsuhkrut
130 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
3 muna
135 g jahu
25 g kakaopulbrit
2 näputäit soola

Kaunistamiseks
piparmündikommipulki
glasuuri   
vahukoort
kommipuru

Juhised

Kuumuta ahi 200 °C-ni.

Määri u 13 x 36 cm ristkülikukujuline lahtikäiv koogivorm.

Sulata või. Tükelda šokolaad ja sega sulavõi hulka. Sega ühtlaseks massiks, lisa suhkur ja klopi käsitsi korralikult läbi. Lisa munad ükshaaval, jätkates samal ajal segamist.

Sega kausis jahu, kakaopulber ja sool ning pane šokolaadisegu hulka. Vala segu vormi ja küpseta ahju keskmisel siinil 10-12 minutit. Lase täielikult jahtuda.

Lõika mudakook kolmnurkadeks, et need näeksid välja nagu jõulupuud. Torka igasse puusse piparmündikommipulk. Kaunista jõulupuud glasuuri, kreemi ja kommipuruga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.