Jõulupuu mudakook

Jõulupuu mudakook, tore, lihtne ja ilus maiustus. Valmista maitsev mudakook ja kaunista see piparmündikommipulkade, kreemi ja kommipuruga.

6 lõiku

PT55M

u 1 tund

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

150 g võid
75 g tumedat või piimašokolaadi
150 g Dansukkeri fariinsuhkrut
130 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
3 muna
135 g jahu
25 g kakaopulbrit
2 näputäit soola

Kaunistamiseks
piparmündikommipulki
glasuuri   
vahukoort
kommipuru

Juhised

Kuumuta ahi 200 °C-ni.

Määri u 13 x 36 cm ristkülikukujuline lahtikäiv koogivorm.

Sulata või. Tükelda šokolaad ja sega sulavõi hulka. Sega ühtlaseks massiks, lisa suhkur ja klopi käsitsi korralikult läbi. Lisa munad ükshaaval, jätkates samal ajal segamist.

Sega kausis jahu, kakaopulber ja sool ning pane šokolaadisegu hulka. Vala segu vormi ja küpseta ahju keskmisel siinil 10-12 minutit. Lase täielikult jahtuda.

Lõika mudakook kolmnurkadeks, et need näeksid välja nagu jõulupuud. Torka igasse puusse piparmündikommipulk. Kaunista jõulupuud glasuuri, kreemi ja kommipuruga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.