Jõulumaius kreeka pähklitega

Hinne (0 tk)

Koostisosad

180 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
50 ml Dansukkeri glükoosisiirupit
200 g võid
2 spl vett
100 g hakitud kreeka pähkleid
100 g sulatatud tumedat šokolaadi

Juhised

Vooderdage koogivorm küpsetuspaberiga. Kuumutage paksupõhjalises kastrulis tasapisi ja pidevalt segades suhkur koos glükoosisiirupi, või ja veega, kuni koostisained sulavad, seejärel kuumutage kuni segu pakseneb ja muutub helepruuniks (10-15 minutit) või kuni segu temperatuur on 140°C kraadi. Tõstke segu pliidilt, lisage hakitud pähklid ja määrige mass küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja. Jahtunud mass valage üle sulatatud šokolaadiga. Kui šokolaad on tahenenud murdke suvalise suurusega tükkideks.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.