Koostisosad
210 g nisujahu
120 g täisterajahu
35 g pudrukaerahelbeid
60 g sarapuupähkleid, tervelt
6 g soola
5 g soodat
5 g küpsetuspulbrit
500 ml hapupiima
120 g külmutatud jõhvikaid
210 g Dansukkeri leivasiirupit
Juhised
Kuumuta ahi 200°C-ni ülemise ja alumise kuumutusega.
Määri 1,5-liitrine leivavorm võiga. Sega kõik kuivained kausis.
Lisa hapupiim, jõhvikad ja siirup ning sega ühtlaseks tainaks. Vala tainas vormi ja küpseta ahju alumises osas umbes 1 tund. Jälgi pätsi küpsemise ajal. Kata vorm fooliumiga, kui päts pealt liiga pruuniks läheb.
Kummuta valmis päts restile ja lase rätiku all jahtuda.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.