Isetehtud küpsisesegu purgis

u. 25 küpsist

Hinne (77 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Vajate klaaspurki, nöörijuppi ja sildikest valmistamisõpetusega

Purki läheb
150 g nisujahu
75 g kaerahelbeid
2 1/2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
2 1/2 tl küpsetuspulbrit
225 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut

Maitsestamiseks
30 g kuivatatud mustikaid või jõhvikaid
45 g valge šokolaadi nööpe
45 g tumeda šokolaadi nööpe
30 g rosinaid
1 tl jahvatatud kaneeli

Juhised

Valage kõik koostisained kihiti purki järgmiselt:

Segage omavahel jahu, küpsetuspulber ja vanillisuhkur ning valage segu purgi põhja. Katke see kiht suhkru ja kaerahelvestega. Kõige pealmiseks kihiks jäävad maitsestamiseks mõeldud koostisained.

Valmistamisõpetus
Eelsoojendage ahi 200°C kraadini.

Hõõruge 225 g toasooja võid koos ühe munaga heledaks vahuks. Lisage purgi sisu ja sõtkuge taignaks. Vormige taignast pallikesed ja laduge need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vajutage pallid näpuga kergelt lapikuks.

Küpsetage ahju keskosas 10-15 minutit kuni küpsiste servad on kuldsed. Laske traatrestile laotult täielikult jahtuda. Nautige!

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.