Koostisosad
200 ml vahukoort
2 spl aniisiseemneid
150 ml Dansukkeri heledat siirupit
50 ml Dansukkeri glükoosisiirupit
200 ml Dansukkeri pruuni roosuhkrut
Juhised
Valage vahukoor koos aniisiseemnetega paksupõhjalisse keedunõusse, katke nõu kaanega ning kuumutage madalal kuumusel 10 minutit. Eemaldage aniisiseemned segust, lisage siirupid ja suhkur ning kuumutage veel umbes 20 minutit. Valage segu u. 12x20 cm vormi ja laske tarduda. Lõigake tükkideks ning pakkige paberisse.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad
Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.