Koostisosad
200 ml vahukoort
280 ml Dansukkeri heledat siirupit
270 g Dansukkeri kristallsuhkrut
50 ml Dansukkeri glükoosisiirupit
2 spl võid või margariini
1/2 tl äädikat
Juhised
Segage kõik koostisained peale või ja siirupi paksupõhjalises kastrulis. Ajage segu keema ja keetke u. 45 minutit, kuni segu muudab värvi või kuni selle temperatuur on 140°C. Selleks et kontrollida kas segu on tõepoolest valmis, tilgutage sellest paar tilka külma vette – kui tilgad muutuvad kõvaks, on segu valmis.
Nüüd lisage või ja äädikas ning valage segu kohe kergelt õliga määritud küpsetuspaberile. Laske jahtuda kuni mass enam käsi ei kõrveta. Hakake veidi jahtunud massi käte vahel vormima, keerutage ja voltige kokku, venitage uuesti pikaks, keerutage ja voltige uuesti kokku. Mida rohkem te vormite seda ühtlasema tekstuuriga saab valmis iiris.
Lõigake valmis mass tükkideks ja mähkige tükid toidukilesse.
Nõuanne: kui mass vormimise ajal liialt kõvaks muutub, kuumutage see mikrolaineahjus uuesti soojaks ja pehmeks.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.