Hotteok, magusad Korea pannkoogid

10-12 tk

Hinne (12 tk)

Koostisosad

Taigen
450 ml nisujahu
225 ml riisijahu
1 spl musti seesamiseemneid (valikuline)
1 pakk (11g) kuivpärmi
2 spl Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
1 tl soola
350 ml käesooja piima
1 spl rapsiõli
+ praadimiseks õli

Täidis
150 ml Dansukkeri fariinsuhkrut
2 spl hakitud pähkleid (ükskõik milliseid)
1 spl kaneeli

Juhised

Segage suures kausis omavahel jahu, kuivpärm, seesamiseemned, suhkur ja sool. Lisage piim ja 1 spl õli ning segage paksuks kleepuvaks taignaks. Katke taignakauss toidukilega ja laske taignamahul kahekordseks kerkida (30-45 minutit). Torgake taigna keskele auk nii et taigen vajub veidi kokku, laske veel 10 minutit kerkida. Senikaua valmistage täidis. Segage omavahel fariin, pähklid ja kaneel. Võtke peotäis kerkinud tainast ja vormige see kätevahel lamedaks kettaks. Asetage ketta keskele 1 spl täidist ja tõstke kettaservad ümber täidise kokku nii et moodustub pallike. Kuumutage pannil madalal kuumusel õli. Asetage pallike pannile ja vajutage veidi lamedaks. Kui näete et koogi pind hakkab veidi paisuma keerake koogil teine pool ja küpsetage ka see kuldseks. Vajadusel lisage pannile õli. Koogid maitsevad kõige parimini just värskelt küpsetatuna, kuid olge ettevaatlik, täidis on väga tuline.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.