Hommikusöögi saiakesed

20 tükki

Hinne (68 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

5 dl vett
2 spl kartulitärklist
50 g pärmi
1 dl kaerakliisid
3 spl Dansukkeri Leivasiirupit
1 tl soola
ca. 1 liiter Manitoba nisujahu
kartulitärklist

Juhised

Segage paksupõhjalises keedunõus vesi ja kartulitärklis ning laske keema tõusta. Jahutage 37°C kraadini. Murendage pärm taignakaussi ning lisage jahtunud vedelik. Segage kuni pärm lahustub. Lisage kaerakliid, leivasiirup ja sool. Sõtkuge vähehaaval juurde jahu, kuni taigen enam kausi servade külge ei kleepu. Katke taignakauss puhta köögirätikuga ning jätke 30 minutiks kerkima.

Kummutage taigen jahuga ülepuistatud tööpinnale ning sõtkuge siledaks. Vormige taignast rull ning lõigake see 20 tükiks. Vormige taignatükkidest saiapätsikesed. Kastke pätsikestel üks pool kartulijahu sisse ning laduge küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, tärklisega pool üleval. Laske 30 minutit kerkida. Küpsetage saiakesi ahju keskmises osas 225°C kraadi juures u. 15 minutit. Laske KATMATA saiakestel traatrestil jahtuda.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.