Hommikuhelveste küpsised

Special K, hommikuhelbed, täisteraküpsised, tervislik amps, maisihelbeküpsised, hommikuhelbeküpsised, küpsised hommikuhelvestest

u. 30 tk.

Hinne (4 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Põhi
1 purk meelepärast maapähklivõid, 350 g
2 dl Dansukkeri heledat siirupit
1 dl Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
1 dl kookoshelbeid
1 dl hakitud sarapuupähkleid
2 spl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 liiter Special-K hommikusöögihelbeid

Glasuur
200 g tumedat šokolaadi
200 g pehmet pähklimassi (nt. Odense Nougat) 

Juhised

Segage suures keedunõus omavahel kõik küpsisepõhja koostisained peale hommikusöögihelveste, ja kuumutage madalal kuumusel kuni segu on ühtlane ja vedel. Tõstke pott pliidilt ja lisage helbed ning segage hoolikalt läbi. Vooderdage ahjuvorm (u.25 x 35 cm) kilega ja määrige taigen ühtlase kihina vormi. Asetage vorm külmikusse et põhi taheneks. Sulatage veevannil šokolaad ja pähklimass ning määrige küpsisepõhjale. Asetage vorm uuesti jahedasse. Tõstke küpsisepõhi vormist välja ja lõigake sobiva suurusega tükkideks. Säilitage jahedas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Vanilliruudud sõstardega

Küpsetamine suvemarjadega

Küpsetage suvemarjadega ja pakkuge peol midagi kodus valmistatut! Värskete hapukate marjadega täidetud pirukas või kook on ideaalne pärastlõunase kohvi juurde. Kasutage suviseid marju ja tähistage puhkust!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Laimikook vaarikakeerudega

Taevalik vaarikas

Meie taevalikud vaarikad oma magusa maitsega on ideaalsed küpsetistesse ja magustoitudesse ning need on meie jaoks sama iseenesest mõistetavad kui maasikad. Vaarikaid leiab nii aiast kui metsikult kasvamas. Kasutage vaarikaid kõigeks alates kodustest pirukatest kuni vaarikavõideni.

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.