Koostisosad
200 g magusmandleid
4 muna
200 g Dansukkeri Demerara suhkrut
1 spl riivitud sidrunikoort
1 tl peenelt hakitud rosmariini
1 tl Dansukkeri Vanillisuhkrut
Kaunistamiseks
Dansukkeri Tuhksuhkrut
tükeldatud sidrunikoort
vormi jaoks
margariini
Dansukkeri Demerara suhkrut
Juhised
Kallake mandlid kuuma veega üle, koorige ja jahvatage need. Vahustage munad ning suhkur heledaks vahuks. Lisage muud koostisained. Valage taigen 20 x 30 cm suurusesse määritud vormi. Küpsetage ahju keskosas 175 °C juures umbes 40 minutit. Laske restil jahtuda. Lõigake ruutudeks.
Serveerimisel raputage koogile tuhksuhkrut ja puistake peale riivitud sidrunikoort.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.
Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.