Fredriku Gelato

6 sööjale

Hinne (49 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

1 purk magusat kondenspiima (u. 390 g)
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
500 ml vahukoort

Maitsestamiseks:
Jämedalt hakitud šokolaadi, karamelliseeritud pähkleid või moosi

Fredriku soolakaramellikaste:
200 g võid
20 ml vahukoort
280 g Dansukkeri heledat siirupit
1 tl vanillipulbrit või ühe kauna seemned
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
4 spl kakaopulbrit
270g Dansukkeri kristallsuhkrut
95 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
Serveerimiseks soolahelbeid

Juhised

 

Gelato: Vahustage koor tugevaks vahuks, lisage kondenspiim ja vanillisuhkur. Segage hoolikalt läbi. Lisage maitse järgi jämedalt hakitud šokolaadi, karamelliseeritud pähkleid või moosi.

 

Karamellikaste: Sulatage või, kuid ärge pruunistage. Lisage ülejäänud koostisained ja kuumutage keemiseni, keetke tasasel tulle u. 5 minutit kuni kaste pakseneb. Laske jahtuda. Serveerimisel puistake kastmele veidi soolahelbeid.


Serveerimissoovitus: Täitke krõbe vahvlitoru gelatoga ja kastke vahvel koos gelatoga karamellikastmesse. Mmmmmaitsev!
 

 

Retsepti autor: Fredrik Rosell, Norrtälje

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.