Dansukkeri-maitseline panna cotta

6-le

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Esimene kiht, pohlakaramell
200 ml vahukoort
100 ml pohli
100 ml Dansukkeri kristallsuhkrut
100 ml Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
100 g võid
1/2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut

Teine kiht, panna cotta
400 ml koort
75 ml Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
1 spl Voatsiperifery metsikut pipart (vajadusel võib asendada musta pipraga)
50 ml värsket sidrunmelissi
100 g valget šokolaadi

Kolmas kiht, pohla-maasika moos
200 ml pohli
100 ml maasikaid
100 ml Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
2 ml sidrunhapet

Juhised

Esimene kiht, pohlakaramell
Segage koor, pohlad, suhkur, või ja Muscovado paksupõhjalises kastrulis ja keetke pidevalt segades 5 minutit, kuni segu pakseneb.
Lisage vanillisuhkur ja segage hoolikalt.
Jaotage segu 6 klaasi ja asetage külmikusse.

Teine kiht, panna cotta
Kuumutage koor ja suhkur keemiseni ning keetke 2-3 minutit, tõstke kastrul tulelt.
Purustage pipar ning hakkige sidrunmeliss ja valge šokolaad. Lisage kooresegule.
Valage jahtunud pohlakastmele ja tõstke klaasid külma tagasi.

Kolmas kiht, pohla-maasika moos
Keetke marju koos suhkruga pidevalt segades 4 minutit.
Valage moos panna cottale.
Jätke külmikusse tahenema kuni serveerimiseni. Serveerimisel kaunistage melissioksakesega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.