Koostisosad
80 g chorizot, võib olla ka taimne chorizo
1 väike punane sibul
1/4 tšillipipart, hakitud
Õli
250 g kirsstomateid
Poole sidruni mahl
30 g tomatipüreed
20 g Dansukkeri tumedat siirupit
50 ml vett
250 g Dansukkeri moosisuhkrut
Juhised
Hakkige chorizo ja praadige kuldpruuniks, tõstke kõrvale.
Koorige ja hakkige sibul. Eemaldage tšilliseemned ja hakkige pipar, praadige pannil õlis kiirelt läbi.
Lõigake tomatid väiksemateks tükkideks ja valage pannile. Lisage sidrunimahl, tomatipüree, siirup ja vesi. Praadige 3 minutit.
Lisage moosisuhkur ja chorizo ning kuumutage aegajalt segades 5 minutit.
Tõstke pann pliidilt, Valage moos soojadesse puhastesse purkidesse, kaanetage purgid ja säilitage jahedas.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.
Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.