Koostisosad
Purki
120 g nisujahu
2 g soola
60 g kakaopulbrit
190 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
130 g Dansukkeri kristallsuhkrut
200 g tumeda šokolaadi nööpe
100 g kreeka pähkli tuumi
Teised koostisained
300 g võid
4 muna
Juhised
Valage ained purki kihiti, alustage jahust ja soolast. Katke purk kaanega ja kaunistage lindikesega, lisage silt retseptiga.
Retsept
Kuumutage ahi 175°Cni, alumise ja ülemise kuumutuse režiimil.
Sulatage või. Lisage purgi kahe ülemise kihi ained – pähklid ja šokolaad. Segage kuni šokolaad on sulanud. Lisage ülejäänud purgi sisu ja segage ühtlaseks massiks. Lisage taigent kloppides ükshaaval munad.
Vooderdage 20x30 cm küpsetusvorm küpsetuspaberiga, määrige paber kergelt võiga ja valage taigen vormi. Küpsetage ahju keskmisel siinil 20-23 minutit. Laske täielikult jahtuda ja lõigake tükkideks.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.