Koostisosad
100 g toasooja võid või margariini
1 1/2 dl Dansukkeri Heledat Muscovado suhkrut
4 dl nisujahu
1 dl jahvatatud mandleid
2 spl Dansukkeri Vanillisuhkrut
2 spl kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
½ tl soola
1 muna
1 dl crème fraîche’d
Täidiseks
2 dl Dansukkeri Tuhksuhkrut
100 g Philadelphia vms toorjuustu
3/4 dl Nutellat
Riivitud koor ühest orgaanilise apelsini
2 spl kakaopulbrit
Soovi korral 1 spl Cointreau likööri
Juhised
Vahustage või suhkruga ning lisage kuivad koostisained. Lisage muna ja crème fraiche ning segage ühtlaseks massiks. Asetage taigen pritskotti või kasutage lusikat ja tõstke küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 3 cm läbimõõduga kuhjakesed. Küpsetage ahju keskmisel siinil 175°C kraadi juures u. 8 minutit. Jälgige, et küpsised servadest kõrbema ei läheks. Laduge traatrestile jahtuma.
Segage omavahel täidise koostisained. Määrige pooltele küpsistest täidist ja suruge ülejäänud pooled küpsised täidisele. Serveerige värskelt!
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.