Koostisosad
300 ml vett
60 g Dansukkeri Tuhksuhkrut
30 g Dansukkeri Vanillisuhkrut
150 ml vahukoort
4 piparkooki
15 ml Dansukkeri Tumedat siirupit
Juhised
Koorige apelsinid ja lõigake need sektoriteks. Segage paksupõhjalises keedunõus vesi, tuhksuhkur ja vanillisuhkur ning laske keema tõusta. Lisage apelsinisektorid ja tõstke keedunõu pliidilt. Katke keedunõu kaanega ja jätke jahtuma. Serveerimiseks tõstke apelsinisektorid siirupist välja ning seadke taldrikutele. Vahustage koor pehmeks vahuks ning tõstke apelsinitükkidele kooremütsikesed, puistake üle purustatud piparkookidega. Niristage peale veidi tumedat siirupit. Serveerige kohe.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Tehke suvist mahla
Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.