Apelsinimarmelaad

Hinne (0 tk)

Koostisosad

1 kg apelsine (võimalusel mahekasvatatud)
1 liiter vett
1 kg Dansukkeri moosisuhkrut  

Juhised

Maitsev röstsaiakate või kuklitäidis.

Peske apelsinid hoolikalt. Koorige kahelt apelsinilt koore välimine oranž osa ning lõigake see peenikesteks ribadeks. Poolitage apelsinid, asetage keedunõusse ning lisage vesi. Katke keedunõu kaanega ning keetke madalal kuumusel ca 15 minutit. Tõstke apelsinid välja, kurnake vedelik. Loputage keedunõu ning valage kurnatud vedelik nõusse tagasi. Lisage kooreribad ning moosisuhkur ja keetke 5 minutit. Tõstke keedunõu pliidilt ning eemaldage tekkinud vaht. Valage marmelaad soojadesse steriliseeritud purkidesse, sulgege purgid ning säilitage jahedas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.