Koostisosad
700 g Dansukkeri Fariinsuhkrut
600 ml petipiima
5 g jahvatatud ingverit
8 g jahvatatud kardemoni
4 g jahvatatud nelki
13 g jahvatatud kaneeli
720 g nisujahu
15 g soodat
200 g sulatatud võid või margariini
200 g pohlamoosi või külmutatud pohli
Katteks
400 g maitsestamata toorjuustu (võib ka väiksema rasvasisaldusega)
240 g Dansukkeri Tuhksuhkrut
15 g Dansukkeri Vanillisuhkrut
Külmutatud pohli (võib ka ära jätta)
Juhised
Vahustage munad suhkruga kohevaks vahuks. Lisage petipiim. Segage omavahel kuivad koostisained ning lisage ettevaatlikult segades piimasegule. Lisage või ja pohlamoos. Valage taigen küpsetuspaberiga vooderdatud ning rasvaga määritud ja kergelt riivsaiaga ülepuistatud ahjuvormi. Küpsetage ahju keskmises osas 175°C kraadi juures u. 25 minutit. Kallutage kook vormist välja küpsetuspaberile jahtuma.
Katte valmistamiseks segage toorjuust tuhksuhkru ning vanillisuhkruga. Määrige kate jahtunud koogile, puistake üle pohladega ning lõigake tükkideks.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.