Ahjupannipiparkook

u. 40tk

Hinne (0 tk)

Koostisosad

4 muna
700 g Dansukkeri Fariinsuhkrut
600 ml petipiima
5 g jahvatatud ingverit
8 g jahvatatud kardemoni
4 g jahvatatud nelki
13 g jahvatatud kaneeli
720 g nisujahu
15 g soodat
200 g sulatatud võid või margariini
200 g pohlamoosi või külmutatud pohli

Katteks
400 g maitsestamata toorjuustu (võib ka väiksema rasvasisaldusega)
240 g Dansukkeri Tuhksuhkrut
15 g Dansukkeri Vanillisuhkrut
Külmutatud pohli (võib ka ära jätta)

Juhised

Vahustage munad suhkruga kohevaks vahuks. Lisage petipiim. Segage omavahel kuivad koostisained ning lisage ettevaatlikult segades piimasegule. Lisage või ja pohlamoos. Valage taigen küpsetuspaberiga vooderdatud ning rasvaga määritud ja kergelt riivsaiaga ülepuistatud ahjuvormi. Küpsetage ahju keskmises osas 175°C kraadi juures u. 25 minutit. Kallutage kook vormist välja küpsetuspaberile jahtuma.

Katte valmistamiseks segage toorjuust tuhksuhkru ning vanillisuhkruga. Määrige kate jahtunud koogile, puistake üle pohladega ning lõigake tükkideks.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.