Pühadehõngulised
küpsetised

Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni. Kuid võib-olla soovid vahelduseks proovida midagi teistsugust… proovi ja Sa võid avastada enda jaoks uue lemmikmaiuse!

Safranikook pähkli-karamelli kattega

Silvia kook pruunistatud või ja kardemoniga

Rocky Road šokolaadikook

Pohlabiskviit kookose-iirise glasuuriga

Piparkoogimuffinid

Pekaanipähklipirukas

Jõulusõõrikud

Tiramisu juustukook

Safrani-mudakook

Šokolaadipallimakroonid

Õunatort ingverikreemiga

Šokolaadi-apelsini mudapirukas

Friteeritud lootsikud

Pehme piparkook

Memme Mazarini kook

Juustukook karamellikastmega

Rullbiskviit viigimarjamoosi ja mascarpone kreemiga

Vürtsikas õunakook kreeka pähklitega

Puuviljakook

Vahvlirullid pohla võikreemiga

Memme Mazarini kook

Lisaks leiad jõulukookide retsepte siit

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.