Marineeritud paprika

4 inimesele

Hinne (0 tk)

Koostisosad

1/2 punast paprikat
1/2 kollast paprikat
1/2 rohelist paprikat
2 tl oliiviõli
2 spl heledat siirupit
3 spl õunaäädikat
Soola ja pipart

Juhised

Lõigake paprika 1 x 1 cm suurusteks kuubikuteks. Ajage oliiviõli pannil kuumaks ja pange paprika sellesse praadima. Valage siirup peale ning lisage õunaäädikas, sool ja pipar. Jälgige, et paprika ei muutuks pehmeks – see peab krõmpsuma. Jahutage segu enne serveerimist maha.

Marineeritud paprikaid võib valmistada ka toorestest, praadimata paprikatest, siis on nad eriti krõmpsud.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.